Svensk spa massage göteborg

svensk spa massage göteborg

Day Spa mitt i centrala Göteborg sedan 16 år. Vi erbjuder dig en mysig oas mitt i Klassisk Massage och Bindvävsmassage. 45 min Mer info. Kombination av. Paragon Resort Asian Massage & Spa, Göteborg: Läs recensioner av resenärer som du och se Nr 4 av 12 Spa och välmående i Göteborg . Svenska (2). Hej och välkomna till Elvans Massage och Hudvård! (fd Elvans Spa) Vi har allt från ansiktsbehandlingar, massage, ögonfransförlängning, vaxning, pedikyr till.

Videos

Hagabadet city spa i göteborg med vanlig röst

Svensk spa massage göteborg - fotmassage göteborg

Händerna blir ljuvligt mjuka, kan verkligen rekommenderas för torra nariga händer. SeraljLinnégatan 25, Linné. Samla några goda vänner för att gotta er i en avkopplande miljö, belägen mitt i storstadspulsen. Huden blir klar, ren och återfår sin styrka.

Svensk spa massage göteborg - thai massage

Spa Experience är en sparitual du utför på dig själv i vårt spa och är en upplevelse för alla sinnen. Det är en skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över Din kropp samtidigt som Du masseras med de varma lavastenarna. Sen filas och masseras dina fötter. Kom gärna med tips i kommentarsfältet nedan om du vet något grymt spa i Göteborg som vi har missat. Observera att den är stängd var dag kl för rengöring. Vi har allt från ansiktsbehandlingar, massage, ögonfransförlängning, vaxning, pedikyr till härliga Duo behandlingar, när ni är två som vill ha en behandling tillsammans! En av er börjar med inpackningen under tiden som den svensk erotisk film massage frölunda får massage, efter halva tiden byter ni.